MotoGP 21
MotoGP 21
MotoGP 21
MotoGP 21
MotoGP 21
MotoGP 21
MotoGP 21
MotoGP 21

Afbeelding kan afwijken

MotoGP 21

492342
Laatste items in voorraad
€ 64,99
Incl. BTW


Voorraad van onze winkels:

Omschrijving

Neem plaats op de startgrid en zet je schrap voor de meest authentieke en meeslepende MotoGP-videogame ooit.

- MotoGP op zijn best:
Beleef het volledige seizoen 2021 met alle belangrijke officiële klassen, roosters en tracks. Meer dan 120 officiële rijders, 20 officiële circuits en nieuwe en verbeterde features zoals de introductie van de Long Lap strafregel.

Beleef de geschiedenis en alle emoties van de MotoGP opnieuw met meer dan 40 historische coureurs en hun iconische motoren.

- Jouw Carrière, jouw regels:
Je reis naar het kampioenschap begint vanaf de managementcarrière. Creëer de crew van je dromen, kies tussen officiële teams of een gloednieuwe, en selecteer vervolgens je personeel - bekwame professionals die je tijdens het seizoen zullen bijstaan. Ze zullen je helpen bij het maken van essentiële keuzes, zoals het beste contract krijgen of begrijpen welk deel van de fiets beter kan worden ontwikkeld. Bereik de MotoGP- of Moto2-klasse en creëer en beheer je eigen Junior-team.

- Denk snel, rij sneller:
Als je elk aspect van je race kunt beheersen, telt elke beslissing. Houd het brandstofpeil in de tank, de remtemperatuur en de bandenslijtage in de gaten en maak kritische keuzes op basis van je rijstijl en de raceomstandigheden. Bereid je voor op de meest opwindende race-ervaring, maar laat je niet te veel meeslepen: als je valt, moet je nu zo snel mogelijk weer op de motor stappen! En elke seconde telt.

- Winnen in stijl:
Of het nu gaat om de manier waarop je rijdt of om hoe je eruitziet, stijl staat centraal in MotoGP 21. Onderscheid je van de massa en laat je unieke stijl zien! Pas helm, pak, stickers, racenummer en kleurstelling aan met 5 ongelooflijke grafische editors! Als je klaar bent, deel je je ontwerpen online of probeer je creaties van je medespelers. En ga er dan op uit en maak indruk op iedereen met je rijstijl! Maar wees voorzichtig, ons revolutionaire neurale AI-systeem op basis van machine learning (A.N.N.A) is terug met aanzienlijke verbeteringen, dus bereid je voor om nieuwe gezichten van A.N.N.A. te ontdekken, in de meest opwindende offline races ooit! Breng het plezier naar een geheel nieuw niveau door andere spelers online uit te dagen of creëer je eigen evenement in de Race Director-modus en geniet van de meest vloeiende multiplayer-ervaring dankzij de Dedicated Servers.

Productdetails

Extra Omschrijving 3
Pegi: 3
Extra Omschrijving 4
Multi
YouTube code
Z0Qpdodg2Tg
Milestone

Trailer

Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.