MiiTopia
MiiTopia
MiiTopia
MiiTopia
MiiTopia
MiiTopia
MiiTopia
MiiTopia
MiiTopia
MiiTopia

Afbeelding kan afwijken

MiiTopia

502072
€ 49,99
Incl. BTW


Voorraad van onze winkels:

Omschrijving

Beleef een hilarisch avontuur met je vrienden, familie of wie je maar wilt en voorkom dat de heer van het duister nog meer gezichten steelt.

In Miitopia, een volledig naar eigen wens aan te passen avontuur voor de Nintendo Switch, kun je Mii-personages maken en ze een uiterlijk geven dat jij wilt en vervolgens zelf bepalen wat hun rol in het verhaal is. Dankzij uitgebreide aanpassingsopties, waaronder pruiken en make-up, kun je je Mii-personages mooier maken dan ooit tevoren.

Je kunt trouwens ook een paard als bondgenoot krijgen (niet in de bek kijken!). Welke Mii-personages kies jij als bondgenoot en wie wordt de kwaadaardige heer van het duister?

- Make-up en pruiken:
In Miitopia kunnen spelers hun Mii-personages mooier dan ooit maken met prachtige pruiken, kleurrijke kapsels en allerlei make-up.

- Makkelijk Mii-personages maken en delen:
In Miitopia gemaakte teams van Mii-personages kunnen met behulp van een access key makkelijk uitgewisseld worden met vrienden, zodat ze ook in andere Miitopia-games gebruikt kunnen worden zelfs in andere rollen.

- Ongebruikelijke klasses:
Wie geen zin heeft om met een zwaard of staf te vechten kan als popster een microfoon gebruiken voor de strijd, of als kok met een pan tegen vijanden beuken. Of word je liever een kat? Er zijn vele klasses om uit te kiezen om de mafste teams samen te stellen.

- Persoonlijkheid telt:
Teamleden gaan hun eigen gang afhankelijk van hun persoonlijkheden kunnen ze tijdens gevechten verschillende acties uitvoeren. Zo kan een vriendelijke priester andere Mii-personages in het team beschermen, maar misschien ook de vijand sparen, terwijl een koppige geleerde twee keer kan aanvallen, of juist kan weigeren een handje te helpen.

- Een trouw paard:
Je gezelschap is niet compleet zonder paard. Als je er goed voor zorgt, wil dat dier je vast wel een hoefje helpen. Zo kun je tijdens gevechten ook paardrijdend de aanval inzetten.

- Rust in de herberg en maak uitjes:
Na de strijd kunnen spelers hun Mii-personages laten uitrusten in de herberg om te herstellen en hun banden te versterken. Wanneer teamleden in dezelfde kamers geplaatst worden, zullen hun vriendschappen vanzelf sterker worden. Mii-personages kunnen ook samen uitjes maken om hun vriendschappen te versterken: naar het café, de bioscoop en meer.

Productdetails

YouTube code
Ut-veXpy5Fo
Nintendo

Trailer

Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.