• Nieuw
Final Fantasy VII Remake Intergrade

Afbeelding kan afwijken

Final Fantasy VII Remake Intergrade

511068
€ 79,99
Incl. BTW


Voorraad van onze winkels:

Omschrijving

Final Fantasy VII Remake Intergrade is een verbeterde en uitgebreide versie van het hooggeprezen en bekroonde Final Fantasy VII Remake.
Voor de PlayStation 5 is Final Fantasy VII Remake Intergrade uitgebreid met een gloednieuwe episode met Yuffie als hoofdpersonage, een spannende nieuwe verhaallijn en vele gameplay-toevoegingen.

De wereld gaat gebukt onder de heerschappij van de Shinra Electric Power Company, een sinistere corporatie die de levenskracht van de aarde als Mako-energie verhandelt. In de sprankelende stad Midgar komt een anti-Shinra-organisatie die zichzelf Avalanche noemt in verzet. Cloud Strife, een voormalig lid van Shinras elitaire SOLDIER-eenheid, verleent als huursoldaat zijn diensten aan de groep, onbewust van de epische consequenties die dit voor hem zal hebben.

Onderweg kunnen spelers kennismaken met nieuwe personages en genieten van uitgebreide gameplay-mogelijkheden. Dit avontuur plaatst het Final Fantasy VII Remake-verhaal in een nieuw perspectief dat je niet mag missen.

Het verhaal van de eerste game in het Final Fantasy VII Remake-project vertelt over de ontsnapping van de helden uit Midgar en gaat dieper in op de gebeurtenissen in Midgar dan het originele Final Fantasy VII.

De nieuwe episode laat spelers met Yuffie een gloednieuw avontuur beleven in de wereld van Final Fantasy VII Remake Intergrade. Speel als Wutai-ninja Yuffie Kisaragi, infiltreer Midgar en werk samen met Avalanche HQ om de ultieme materialen van de Shinra Electric Power Company te stelen.

- Dompel jezelf als nooit eerder onder in de stad Midgar, met verbeterde textures, belichting en achtergronden.

- Spelers kunnen wisselen tussen twee game-modes:
Graphics Mode geeft prioriteit aan graphics in 4K-resolutie.
Performance Mode geeft prioriteit aan vloeiende actie met 60 frames per seconde.

- Vang en deel je favoriete momenten in de game met de volledig aanpasbare Photo Mode. Dankzij de haptische feedback van de draadloze DualSense-controller worden de gevechten meeslepender dan ooit.

Productdetails

Extra Omschrijving 3
Pegi: 16
YouTube code
SqJnvHEqNtg
Modeljaar / Seizoen
10 jun 2021

Trailer

Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.