Mass Effect: Legendary Edition
Mass Effect: Legendary Edition
Mass Effect: Legendary Edition
Mass Effect: Legendary Edition
Mass Effect: Legendary Edition
Mass Effect: Legendary Edition
Mass Effect: Legendary Edition
Mass Effect: Legendary Edition

Afbeelding kan afwijken

Mass Effect: Legendary Edition

483245
€ 64,99
Incl. BTW


Voorraad van onze winkels:

Omschrijving

Mass Effect Legendary Edition:

Deze editie bevat alle singleplayer content van:
- Mass Effect 1
- Mass Effect 2
- Mass Effect 3
- 42 DLC's
- Alle promowapens, -armors en -paketten

Er is maar één persoon die de mensheid kan beschermen tegen de grootste dreiging ooit. Beleef opnieuw de legende van Commander Shepard in de met prijzen overladen Mass Effect-trilogie, met de Mass Effect Legendary Edition. Bevat de singleplayer basisgames geremasterd en geoptimaliseerd voor 4K Ultra HD.

- Beleef de cinematische saga opnieuw:
Mass Effect Legendary Edition bevat de singleplayer basiscontent voor alle drie de games en meer dan 40 DLC's, met meer dan 100 uur aan content, en dat alles samengevlochten tot één enkele saga. Beleef een ongekend rijk universum met verbluffend veel visueel detail.

- Weeg je keuzes zorgvuldig:
Je keuzes vloeien over van de ene game in de andere. Elke beslissing die je neemt, bepaalt de uitkomst van elke missie, elke relatie en elke strijd zelfs het lot van het universum.

- Beleef de legend van Shepard:
Kies zelf het uiterlijk, de vaardigheden en de uitrusting van je personage en leid je eliteteam door een rumoerig sterrenstelsel.

- Geremasterde content:
Neem het bevel van de Normandy op je, stel een bemanning samen en zet je schrap voor een onvergetelijke avontuur in deze met prijzen overladen franchise. Speel het singleplayer verhaal van alle drie de games uit de Mass Effect-trilogie, inclusief meer dan 40 DLC's en wapens, pantsers en pakketten uit promoties.

- Geremasterde basisgameplay:
Geniet van fijne kwaliteitsverbeteringen, zoals een enkele launcher voor alle drie de Mass Effect-games, verbeterde prestaties, verbeteringen aan de gameplay, controllerondersteuning voor PC en meer.

- Extra functies en verbeteringen:
Beleef de cinematische saga opnieuw, in verbluffend 4K met verbeterde beelden, textures en modellen. Met moderne grafische verbeteringen, geüpdatete UI en meer.

- Verbeteringen Mass Effect 1:
Beleef alle fantastische content van de eerste Mass Effect-game, nu met verbeteringen op het gebied van richten, teambesturing en camera's. Wat kun je nog meer verwachten? Verkennen in de Mako is nog nooit zo leuk geweest.

Productdetails

Extra Omschrijving 1
!@
YouTube code
N8i53TtQ6IQ
Product omschrijving
Mass Effect: Legendary Edition
EA

Trailer

Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.